Особливості оцінювання та забезпечення фінансової сійкості підприємства в умовах воєнного стану - Журавель, Роман Володимирович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Квалыфыкацыйна робота Особливості оцінювання та забезпечення фінансової сійкості підприємства в умовах воєнного стану.
Features of assessing and ensuring the financial stability of an enterprise under martial law conditions