Спосіб твердіння епоксидної композиції - Букетов, Андрій Вікторович; Buketov, Andrii Viktorovych; Стухляк, Петро Данилович; Stukhliak, Petro Danylovych; Добротвор, Ігор Григорович; Dobrotvor, Ihor Hryhorovych; Долгов, Микола Анатолійович; Dolhov, Mykola Anatoliovych; Пастух, Олег Анатолійович; Pastukh, Oleh Anatoliiovych; Антонов, Андрій Миколайович; Antonov, Andrii Mykolaiovyh (My University, 2008)
Спосіб твердіння епоксидної композиції включає створення механічної суміші з епоксидною діановою смолою і отверджувачем. До епоксидної діанової смоли додатково вводять пластифікатор і полідисперсний наповнювач.
Method for hardening of epoxy composition
Keywords: композитні покриття; composite coatings; епоксидна композиція; epoxy composition; ультрафіолетове опромінення; ultraviolet irradiation