Програмний модуль детектування дронів на основі акустичної ідентифікації - Крутій, Олександр Ігорович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Метою роботи є розробка програмного модуля для виявлення дронів на основі акустичної ідентифікації, що здатен працювати в реальному часі та використовує методи цифрової обробки сигналів і машинного навчання для класифікації звукових сигналів.
Software Module For Drone Detection Based On Acoustic Identification
Keywords: акустична ідентифікація; дрон; звуковий сигнал; MFCC; класифікація; нейронна мережа; Python; TensorFlow; Librosa; звуковий модуль; реальний час; acoustic identification; drone; audio signal; classification; neural network; sound module; real-time