Особливості розвитку гнучкої системи підготовки виробництва нової продукції - Колесніков, Андрій Павлович; Грубяк, Світлана Володимирівна (My University, 2010)
В статті висвітлені актуальні проблеми функціонування системи підготовки виробництва нової продукції та обгрунтовані переваги її реалізації на вітчизняних підприємствах
Keywords: виробнича гнучкість; підготовка виробництва; гнучкий виробничий комплекс