Становлення радянської влади в Україні у 1917 – 1921 рр. та її законодавче оформлення - Кравчук, Микола Володимирович (Журнал "Підприємництво, господарство і право", 2007)
У статті розглядається становлення радянської влади в 1917-1921 рр. та особливості його законодавчого оформлення.
Keywords: держава; державотворення; радянська влада; державне будівництво