Моніторинг та оцінка результативності менеджменту виконання дохідної частини бюджету - Михайленко, Світлана (ТНЕУ, 2012)
Обґрунтовано актуальність оцінки результативності менеджменту виконання дохідної частини бюджету. Запропоновано методичний підхід для оцінювання результативності менеджменту виконання бюджету. Проведено моніторинг та аналіз виконання доходів зведеного бюджету України.