Еколого-економічні проблеми раціонального використання земельних ресурсів - Дусановський, С.; Гега, С. (Економічна думка, 2010)
Розглянуті проблеми раціонального використання земельних ресурсів залежно від їх якісної оцінки. Показано шляхи поліпшення їхньої родючості та ефективного використання. In the article the problems of the rational use of the landed resources are examined depending on their high-quality estimation. The ways of improvement of their fertility and effective use are rotined.
Keywords: екологія; земельні ресурси; бальна оцінка землі; родючість; валова продукція; меліорація; ecology; land; score evaluation of land; fertility; gross product reclamation