Облік, аналіз і податковий контроль розрахунків за виплатами працівникам на підприємстві - Калінніков, Максим Олександрович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Облік, аналіз і податковий контроль розрахунків за виплатами працівникам на підприємстві.
Accounting, analysis and tax control of payments to employees at the enterprise
Keywords: розрахунки; розрахунків за виплатами працівникам; облік праці; податковий контроль; фонд оплати праці; оплата праці