Адміністративно-правовий статус торговців цінними паперами - Зіняр, Василь Юрійович (Тернопільський національний економічний університет, 2018)
Магістерську роботу присвячено аналізу особливостей адміністративно-правового статусу торговців цінними паперами в залежності від ступеню втручання держави у функціонування ринку цінних паперів (залежність статусу від моделі управління ринком цінних паперів). Сформульовано поняття загального адміністративно-правового статусу торговців цінними паперами та спеціального адміністративно-правового статусу торговців цінними паперами.
Administrative and legal status of securities traders
Keywords: адміністративно-правовий статус; адміністративно-правовий статус торговців цінними паперами; фінансові посередники; ринок цінних паперів