Оптимізація видатків місцевих бюджетів в умовах трансформаційних перетворень - Плецан, Сніжана Ігорівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Оптимізація видатків місцевих бюджетів в умовах трансформаційних перетворень.
Optimization of local budget expenditures in the context of transformation changes