Облік і аудит основних засобів підприємства: методика та організація - Велещук, Марія Іванівна (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
Здійснені систематизація і обґрунтування теоретичних і методичних аспектів обліку, аналізу і аудиту основних засобів.
Accounting and audit of fixed assets of the enterprise: methods and organization
Keywords: облік; аудит; основні засоби; документування операцій; облік амортизації