Значення пом’якшуючих та обтяжуючих обставин для індивідуалізації адміністративної відповідальності: теорія та практика - Лисак, Віталій Ігорович (Тернопіль, ЗУНУ, 2026)
Міждисциплінарна курсова робота Значення пом’якшуючих та обтяжуючих обставин для індивідуалізації адміністративної відповідальності: теорія та практика.