Адміністративна юрисдикція в АПК України - Курило, В. І.; Піддубний, О. Ю.; Кравчук, М. Ю. (Киів, Ірідіум, 2012)
У підручнику викладено лекційний матеріал навчальної дисципліни "Адміністративна юрисдикція в АПК України", що передбачає вивчення структури, завдань, адміністративно-юрисдикційних повноважень державних сільськогосподарських інспекцій, які є складовою системи адміністративної юрисдикції України. Матеріал ґрунтується на чинному законодавстві України та практиці діяльності сільськогосподарських інспекцій.
Keywords: державний контроль у сільському господарстві; адміністративна юрисдикція; юрисдикційні органи; принципи адміністративної юрисдикції; адміністративно-процесуальні принципи; адміністративно-юрисдикційні правовідносини; суб'єкти адміністративно-юрисдикційних правовідносин; об'єкти адміністративно-юрисдикційних правовідносин; органи адміністративної юрисдикції; юрисдикційне провадження