ПРЯМЕ ІНОЗЕМНЕ ІНВЕСТУВАНННЯ: СУЧАСНІ РЕАЛІЇ ТА ТЕНДЕНЦІЇ В УКРАЇНІ - Дерманська, Людмила Василівна (Praha, Czech Republic, 2017)
Досліджено стан та визначено тенденцій прямого іноземного інвестування в Україну, виділено переваги і недоліки впливу прямих іноземних інвестицій на економіку, проаналізовано основні проблеми щодо залучення іноземних інвестицій. Розкрито вагомі нормативно-економічні напрями щодо спрощення і покращення інвестиційної привабливості України.
DIRECT FOREIGN INVESTMENT: CURRENT REALITIES AND TRENDS IN UKRAINE
Keywords: прямі іноземні інвестиції; інвестиційна привабливість; конкурентоспроможність; ефективність