Інструменти мережевих компаній на ринку України на прикладі компанії «Faberlic» - Афанасій, Ольга Володимирівна; Afanasiy, O. V. (Тернопіль, 2012)
Розглянуто теоретичні засади MLM-маркетингу, надано характеристику основних маркетингових інструментів MLM-компаній та описано їх організаційну структуру. Проаналізовано діяльність MLM-компаній на вітчизняному ринку, досліджено перспективи розвитку цієї сфери бізнесу. Зосереджено увагу на слабких та сильних сторонах корпорації Faberlic, її маркетинговому інструментарії. Запропоновано напрямки підвищення конкурентоспроможності досліджуваного підприємства та обґрунтовано використання новітніх маркетингових засобів.
Network Tools companies in the Ukraine by the example of the company «Faberlic»
Keywords: мережевий маркетинг, багаторівневий маркетинг, маркетингові інструменти