Аналіз функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл у Вінницькій області - Гончаренко, Аліса Іванівна (Наука молода : зб. наук. праць молодих учених., 2010)
Розглянуто стан розвитку, функціонування та фінансового забезпечення дитячо-юнацьких спортивних шкіл Вінниччини. Обґрунтовано необхідність розвитку системи дитячо-юнацьких шкіл. Визначено основні проблеми функціонування, їх зв'язок із фінансовим забезпеченням та можливі шляхи вирішення.
Analysis of functioning child-youth sporting schools in Vinnytsia region
Keywords: Дитячо-юнацькі спортивні школи, дитячо-юнацький спорт, фінансування, фінансове забезпечення, фізична культура.; Сhild-youth sporting schools, child-youth sport, financing, financial providing, physical culture.