Вплив терапевтичних казок на психологічний розвиток, підтримку та адаптацію дітей у складних життєвих обставинах - Мокра, Віта Володимирівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Вплив терапевтичних казок на психологічний розвиток, підтримку та адаптацію дітей у складних життєвих обставинах.