Алгоритми мультикритеріального тестування веб-додатків - Лабо, Віра Русланівна (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
Проаналізовано підвищення якості програмного забезпечення завдяки створенню системи, що поєднує у собі кілька способів тестування веб-додатку.
Multicriterion testing algorithms of Webapplications
Keywords: тестування; програмне забезпечення; веб-додатки; безперервна інтеграція