Спосіб виготовлення та монтажу балконної плити - Язлюк, Борис Олегович; Yazliuk, Borys Olehovych (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Спосіб виготовлення та монтажу балконної плити, що включає встановлення у форму арматурного каркасу і закладних деталей, які заповнюються бетонною сумішшю, який відрізняється тим, що формоутворюючий арматурний каркас балконної плити кріпиться через отвори до стінової панелі, закладні деталі формуються всередині формоутворюючого арматурного каркасу у вигляді сітки методом перехрестя і додатково скріплюються скобами, а під формоутворюючим арматурним каркасом кріпиться декоративна облицювальна плита. A method of manufacturing and mounting a balcony slab includes placement to mold of reinforcement cage and fixings, which are filled with concrete mix. The shaping reinforcement cage of balcony slab is attached through holes to the wall panel, embedded parts are formed in the shaping reinforcing cage as a net by crossing and extra with staples, and under the shaping reinforcing frame decorative facing tiles are mounted.
Method for manufacturing and mounting balcony slabs
Keywords: виготовлення балконної плити; manufacturing a balcony slab; арматурний каркас; reinforcement cage; монтаж балконної плити; mounting a balcony slab