Інноваційне управління розвитком персоналу підприємтва - Гринчак, Діана Володимирівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2023)
Кваліфікаційна робота Інноваційне управління розвитком персоналу підприємтва.
Keywords: інноваційна діяльність; мотивація персоналу; розвиток персоналу; управління розвитком персоналу