Спосіб підвищення урожайності сільськогосподарських культур - Брощак, Іван Станіславович; Broshchak, Ivan Stanislavovych; Дзядикевич, Юрій Володимирович; Dziadykevych, Yurii Volodymyrovych; Язлюк, Борис Олегович; Yazlyuk, Borys Olehovych; Ориник, Богдан Іванович; Orynyk, Bohdan Ivanovych; Городицька, Ірина Вікторівна; Horodytska, Iryna Viktorivna (Державна служба інтелектуальної власності України, 2017)
Спосіб підвищення урожайності сільськогосподарських культур, що включає внесення в ґрунт органічних і мінеральних добрив, який відрізняється тим, що восени на поверхні ґрунту рівномірно розподіляють суміш органічного добрива "Біопроферм" із розрахунку 5-6 тонн і фосформобілізуючого бактеріального препарату "Поліміксобактерин" в кількості 3750 мл на 1 га площі, після чого суміш загортають у ґрунт на глибину 10-12 см.
The method increasing crop yields agricultural crops
Keywords: сільське господарство; agriculture; урожайність сільськогосподарських культур; crop yields agricultural crops; фосфорне живлення рослин; phosphoric nutrition of plants