Вплив екзогенних чинників на розвиток українського фондового ринку - Петрущак, Богдан; Petrushchak, Bohdan (ТНЕУ, 2009)
Розкрито вплив міжнародних фондових ринків на розвиток українського фондового ринку. Визначено річні, квартальні, місячні та тижневі коефіцієнти кореляції. Проаналізовано зв’язок між фондовими ринками у короткостроковому і довгостроковому періодах. The inﬂuence of international stock markets on the Ukrainian stock market is examined. The yearly, quarterly, monthly and weekly coefﬁcients of correlation are determined. The relation between stock markets in short and long run is analyzed.
The inﬂuence of the exogenous factors on the development of Ukrainian stock market