Специфіка становлення моделі корпоративного управління в економіці України - Сірко, Анатолій Васильович (Тернопіль, Економічна думка, 2002)
Розглянуто модель корпоративного управління, корпоративних структур в Україні.
Keywords: корпоративне управління; корпорація; модель корпоративного управління; фондовий ринок; приватизація; оренда; акцій; акціонери; корпоративна власність