Теоретичні та практичні аспекти ресурсної політики банку - Коваль, Світлана Любомирівна (ТНЕУ, 2013)
Розглянуто теоретичні основи ресурсної політики банку. Здійснено аналіз ресурсної політики ПАТ КБ Приватбанк. Запропоновано заходи, спрямовані на удосконалення ресурсної політики вітчизняних банків.
Keywords: ресурсна політика банку, депозитна політика, кредитна політика