Щодо вимог до кандидатів у Народні депутати України в умовах удосконалення діяльності державного механізму - Росоляк, Оксана; Гонак, Ігор (My University, 2016)
Проаналізовано юридичні аспекти зміни вимог до кандидатів у народні депутати України для забезпечення підвищення ефективності діяльності законодавчої гілки державної влади, що можуть бути впроваджені в Україні. Обґрунтовано ефективність можливого впровадження зміни вимог до кандидатів у народні депутати України.
Keywords: парламент; Верховна Рада України; кандидат у народні депутати України