Особливості організації самостійної роботи студентів економічних ВНЗ під час вивчення вищої математики - Рум'янцева, Катерина Євгенівна; Вільчинська, Олена Миколаївна (Київ-Вінниця, Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання у підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми., 2014)
Стаття присвячена проблемі організації самостійної роботи студентів під час вивчення вищої математики. Як приклад розглядаються можливі індивідуальні завдання, що підвищують ефективність самостійної дослідницької діяльності студентів. Статья посвящена проблеме организации самостоятельной работы студентов при изучении высшей математики. В качестве примера рассматриваются возможные индивидуальные задания, повышающие эффективность самостоятельной исследовательской деятельности студентов. The article all the formation of self-work university students studying higher mathematics is offered. As an example the possible individual tasks, are examined wich promote efficiency of independent research activity of students.
Pecularities of organization of independent study for economics students rohile studying maths
Keywords: самостійна робота студентів; індивідуальні завдання; вища математика