Управління тривалістю системи підготовки виробництва на підприємстві - Колесніков, Андрій Павлович (My University, 2008)
Подано характеристику підготовки виробництва як “складної системи” інноваційного розвитку економіки. Визначено типові стани і здійснено аналіз їх впливу на показники часу при реалізації робіт з підготовки виробництва. Побудовано економіко-математичну модель, що дозволить визначити ефективні терміни реалізації системи підготовки виробництва.