Інноваційні технології організації взаємодії закладу охорони здоров’я зі споживачами медичних послуг - Пунь, Юлія Євгеніївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаціійна робота Інноваційні технології організації взаємодії закладу охорони здоров’я зі споживачами медичних послуг.