Облікова політика як конституція діяльності підприємства у ринковому середовищі - Рожелюк, Вікторія Миколаївна; Питель, Святослав Васильович (К. : ННЦ «ІАЕ», 2017)
В дослідженні визначено роль та значення облікової політики як конституції діяльності підприємства в ринковому середовищі. Обгрунтовано її складові та вплив на ефективність прийняття управлінських рішень.
Keywords: облікова політика; принципи; наказ про облікову політику; підприємство; ринкове середовище