Обґрунтування та упровадження соціально-педагогічних умов формування відповідального ставлення до здоров’я вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації - Крупник (Рогач), Зоряна Ігорівна (Вісник Черкаського університету. Серія "Педагогічні науки". - 2016. – №1. – С. 71-77, 2016)
Обґрунтовано сціально-педагогічні умови формування відповідального ставлення до здоров’я вихованців ЦСПР. Подано результати формувального експерименту, здійснено аналіз специфіки.
Keywords: відповідальне ставлення, виховані, інноваційні форми і методи, комплексна програма, центр соціально-психологічної реабілітації (ЦСПР)