Практичні аспекти самовдосконалення особистості студента-економіста - Зарішняк, Інна Миколаївна (Одеса, Університетська педагогічна освіта: історія, теорія і перспективи розвитку в умовах глобалізації, 2015)
Стаття присвячена вивченню особливостей самовдосконалення особистості студентів-економістів. Особлива увага приділяється аналізу розуміння студентами проблеми самовдосконалення особистості та виявлення факторів, що активізують досліджуваний процес. Здійснено порівняльний аналіз особливостей самовдосконалення студентів-економістів молодших і старших курсів. The article considers the peculiarities of personal self-improvement of students of economist. Special attention is paid to the analysis of students` understanting the problem of self-improvement and defining the factors of enforcing the process. The comparative analysis of the peculiarities of personality self-improvement of junior and senior students of economics has been performed.
Practical aspects of personality self-improvement of the economic student
Keywords: самовдосконалення особистості; предмет самовдосконалення; умови самовдосконалення особистості студентів-економістів; фактори самовдосконалення