Маркетинг у банку - Ткачук, Василь (Тернопіль: “ТАЙП”, 2010)
У навчальному посібнику комплексно розглядаються як теоретичні засади банківського маркетингу, так і практичні інструменти аналізу ринку банківських послуг, розробки і реалізації маркетингової стратегії банку шляхом здійснення оптимальної продуктової, цінової, збутової та комунікаційної політики в умовах мінливого ринкового середовища і гострої конкурентної боротьби. Аналізуються методи організаційного забезпечення ефективної маркетингової діяльності банків.
Bank Marketing
Keywords: банківський маркетинг; парадигма маркетингу; ринок банківських послуг; маркетингові дослідження; маркетингова стратегія банку; продуктова політика банку; цінова політика банку; збутова політика банку; комунікаційна політика банку; маркетингова служба банку