Механізми координації економічної дипломатії в Україні - Фліссак, Костянтин (ТНЕУ, 2013)
Розглянуто систему взаємодії національних інститутів економічної дипломатії в Україні, діючі механізми її координації, акцентовано увагу на проблемних питаннях підвищення її ефективності. Виокремлено функціональні повноваження кожного із органів вищої державної влади у досліджуваній сфері. Окреслено перспективи подальшої дискусії щодо вдосконалення системи економічної дипломатії, що реалізується в Україні. In the article there are discussion about interaction between national institutes of economic diplomacy in Ukraine, active mechanisms of its coordination and questions of economic diplomacy improvement. Also there are distinguished functional powers of each of the higher state authorities in the investigated area. Are given perspectives of further discussion on the improvement of economic diplomacy, implemented in Ukraine.