Впровадження сучасних моделей управління якістю в діяльність закладу охорони здоров’я - Дарморост, Ігор Володимирович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Впровадження сучасних моделей управління якістю в діяльність закладу охорони здоров’я.
Implementation of modern quality management models in the activities of a healthcare institution