Основні стратегічні напрями і завдання конкурентоспроможного розвитку галузі м'ясного скотарства України - Пуцентейло, Петро (ТНЕУ, 2012)
Проаналізовано сучасний стан розвитку галузі м’ясного скотарства України. Окреслено ряд проблем, що перешкоджають розвитку тваринництва і створюють загрозу продовольчій безпеці держави. Розглянуто стратегічні завдання галузі на перспективу і запропоновано пріоритетні напрями розвитку м’ясного скотарства. The present state of development of meat cattle in Ukraine. Outlined a number of problems hindering the development of livestock and threaten food security of the state. A field of strategic objectives for the future and proposed priority areas of beef cattle.