Передумови використання теорій поведінки споживача для аналізу поведінки країн на світовому ринку - Дзюбановська, Наталія Володимирівна (International Scientific Conference Modernization of socio-economic systems : the new economic conditions : Conference Proceedings, 2016)
Описано основні складові, що включає модель поведінки споживача (мету, обмеження та вибір). Розглянуто можливість використання моделі поведінки споживача для аналізу поведінки країн на світовому ринку.
Keywords: корисність; utility; споживач; consumer; світовий ринок; world market; торгівля; trade