Математичне та програмне забезпечення для організації роботи call-центру таксі - Здирко, Василь Васильович (Тернопільський національний економічний університет, 2017)
Здійснена розробка оптимізованої web-орієнтованої інформаційної системи для автоматизації роботи диспетчера таксі на основі використання математичної моделі пошуку найкоротшого шляху.
Mathematic tools and software for tasks organizing in taxi call-center
Keywords: Class-based queueing; мова програмування PHP; оформлення замовлення; диспетчер таксі; алгоритм Дейкстри