Організаційно-правове забезпечення податкового консультування в Україні, Польщі та Чехії - Ткачик, Федір; Tkachyk, Fedir (ТНЕУ, 2014)
Досліджено підходи до розкриття сутності податкового консультування, на базі чого запропоновано його власне визначення, що акцентується на окремому різновиді професійної діяльності. Проаналізовано організаційно-правові тенденції надання податкових консультацій в Україні, Польщі та Чехії. Висвітлено сучасні особливості національної системи податкового консультування. Запропоновано тактичні та стратегічні заходи підвищення ефективності податкового консультування в Україні з урахуванням вітчизняних реалій і зарубіжного досвіду.
Organization and legal basis of tax advise in Ukraine, Poland and Czech republic