Банківське кредитування малого і середнього бізнесу - Антків, Володимир Васильович; Antkiv, V. V. (Тернопіль, 2013)
Висвітлення необхідності та надання поширеності бажання залучення кредитних коштів фінансовими установами, зменшуючи відсоткові ставки та інші відрахування при наданні кредитів, зменшуючи ризики.
Bank lending to small and medium businesses
Keywords: банківське кредитування, кредитна політика, бізнес, ризики кредитування, кредитно-фінансові відносини