Development of Regional Labor Markets in Ukraine as a Regulate Internal Migration and Reduce Social Vulneradility. - Стефанишин, Лілія Стефанівна (Central European Management, 2022)
Мета: У статті досліджуються зв’язки між привабливістю регіональних ринків праці та внутрішньою міграцією як зміною звичного місця проживання в Україні.
Keywords: міграція; ринлк праці