Психолого-педагогічні умови застосування віртуальних лабораторій у процесі дистанційного навчання майбутніх фахівців професійної освіти - Білецький, Тарас Іванович (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Психолого-педагогічні умови застосування віртуальних лабораторій у процесі дистанційного навчання майбутніх фахівців професійної освіти.
Psychological and pedagogical conditions for the application of virtual laboratories in the process of distance learning for future vocational education specialists
Keywords: дистанційне навчання; віртуальні лабораторії