Управління ресурсним потенціалом підприємства - Когут, Ірина Миколаївна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота Управління ресурсним потенціалом підприємства.
Management of the resource potential of the enterprise
Keywords: ресурсний потенціал; ПрАТ «Тернопільський молокозавод»