Інтелектуальна система для адопції тварин - Степаник, Олександр Володимирович (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи є аналіз методів розпізнавання зображень та розробка інтелектуальної системи, а саме вебсайту із використанням таких методів для покращення процесу адопції тварин. Методи досліджень: розпізнавання зображень, нейронні мережі, аналіз та синтез інформації для вивчення потреб користувачів і функціональних вимог довебсайту, порівняння вже існуючих рішень, методи проектування та розробки, eмпіричні методи та методи оцінки ефективності. Результати дослідження: розроблено інтелектуальну систему, яка забезпечуєзначо більшу ефективність у сфері адопції тварин, ніж її конкуренти, пришвидшує пошук нових власників для тваринок, допомагає організаціям у поширені інформації та дає інноваційні можливості користувачам. Результати роботи можуть бути використані у організаціях, що займаються пошуком нових власників для тварин в Україні та закордоном.
Intelligent system for animal adoption
Keywords: розпізнавання зображень; адопція тварин; дизайн; вебсайт; інтелектуальна система; нейронні мережі; image recognition; animal adoption; design; website; intelligent system; neural networks