Роль та значення фінансової звітності в інформаційному забезпеченні підприємства та зовнішніх користувачів - Рожелюк, Вікторія Миколаївна (Тернопіль: ТДЕУ, 2006)
У дослідженні розкрито значення звітності як джерела інформації про результати господарсько-фінансової діяльності підприємства, визначено види інформації та групи користувачів, обгрунтовано роль фінансової звітності як інформаційної бази прийняття управлінських рішень органами управління підприємства.
Keywords: фінансова звітність; інформаційне забезпечення; зовнішні користувачі; бухгалтерський облік; публічність фінансової звітності