Моделі фінансової підтримки сільськогосподарських виробників: виклики та уроки для України - Нагірна, Надія (My University, 2024)
Охарактеризовано моделі фінансової підтримки сільського господарства, які застосовують в сучасних умовах у різних каїнах світу. Визначено тенденції та проблеми доступу фермерів у зарубіжних країнах до кредитних ресурсів, грантового фінансування та інших форм фінансової підтримки.
Keywords: фінансова підтримка; сільське господарство; кредитні ресурси; фінансова допомога фермерам