Стимулюючий характер оподаткування у контексті вітчизняного та зарубіжного досвіду - Письменний, Віталій Валерійович (My University, 2010)
Вироблено науково-теоретичні та практичні підходи до обґрунтування необхідності оптимізації стимулюючого характеру оподаткування у контексті вітчизняного та зарубіжного досвіду.
Stimulating taxation in the context of domestic and foreign experience
Keywords: податкова система України; податкові надходження; податки; стимулюючий характер оподаткування