Програмний засіб моделювання показників діяльності підприємства на основі штучних нейронних мереж - Пекельна, Вікторія Вікторівна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота Програмний засіб моделювання показників діяльності підприємства на основі штучних нейронних мереж
Software of modeling performance indicators of the enterprise based on artificial neural networks