Економічна природа, роль та значення фінансового ринку в економічній системі - Крупка, Ігор (ТНЕУ, 2011)
Досліджено сутність, функції та роль фінансового ринку в сучасній економічній системі. Проаналізовано особливості впливу фінансового ринку на розвиток національної економіки в умовах глобалізації. Обґрунтовано необхідність першочергового відновлення довіри економічних суб’єктів до цього ринку, особливо в умовах обмеженого доступу інвесторів до джерел фінансових ресурсів в Україні.