Корпоративне управління закладом охорони здоров’я - Антонова, Тетяна Євгенівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2024)
Кваліфікаційна робота Корпоративне управління закладом охорони здоров’я.
Keywords: управління медичним закладом; корпоративне управління