Дизайн концертних постерів музичного гурту - Маріуца, Карина Костянтинівна (Тернопіль, ЗУНУ, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці дизайну концертних постерів музичного гурту. У роботі розглядаються теоретичні основи дизайну концертних постерів, включаючи їхнє місце як предметного напрямку соціальноїреклами та їх роль у візуальній айдентиці та бренд-комунікації. Проаналізовано історичний розвиток, стилістичні особливості,психологія сприйняття. Практична частина роботи зосереджена на проєктуванні візуальної концепції постерів, зокрема: пошук та обґрунтування концепції, розробка візуальних елементів, вибір шрифтів, кольорової гами, тощо. Представлено серію розроблених постерів, їхню візуальну характеристику.
Keywords: графічний дизайн; концертні постери; візуальна айдентика; бренд-комунікація; дизайн афіш; соціальна реклама